Perhon rekisteröinti

Täytä alla oleva rekisteröintilomake ja lähetä näyteperhosta kolme tarkkaa valokuvaa lomakkeen liitteenä, jotta rekisteritoimikunta voi arvioida sidoksen rekisteröintikelpoisuuden.

Ota kuvat molemmilta sivuilta ja yläpuolelta. Valitse perhon nimi riittävän yksilölliseksi. Rekisteritoimikunta voi hylätä nimen, jos se on esimerkiksi loukkaava, liian yleinen tai ei ole uusi. Kun perho on hyväksytty, lähetä 3 kpl mallisidoksia arkistoitavaksi. Postitusosoite annetaan yksityisviestillä.

Sertifikaatit ja hinnat

Perhon rekisteröinti

Todistukseksi rekisteröinnistä saat SUKLin myöntämän oheisen kaltaisen sertifikaatin korkearesoluutioisena PDF-tiedostona, jonka voit itse tulostaa ja esimerkiksi kehystää seinätauluksi. 

Perhon rekisteröinti maksaa 9,50 €

Mikäli toimikunta jostain erityisen painavasta syystä hylkää perhon rekisteröinnin, ei maksua palauteta.

Nimikkoperhojen käsittely

Todistukseksi rekisteröinnistä saat SUKLin myöntämän oheisen kaltaisen sertifikaatin, joka on vahvalle akryylille painettu 200 x 250 mm ripustuskelpoinen taulu. 

Nimikkoperhon rekisteröinti maksaa 140 €

Kuva aukeaa suurempaan kokoon klikkaamalla.

Rekisteröinti tulee maksaa ilmoituksen jättämisen yhteydessä
SUKLin tilille: FI22 8000 1400 1973 08.
Kirjoita viestikenttään perhon nimi.

Rekisteröintilomake

Henkilötiedot

Perhon tiedot

Sidontaohje

Liitetiedostot

Liitä kolme tarkkaa kuvaa perhosta molemmilta sivuilta ja päältä rekisteritoimikunnan päätöksenteon tueksi. Kuvan tulee olla jpg-muodossa. Kuvien yhteenlaskettu tiedostokoko ei saa ylittää 20 megatavua.