Uutiset

Erkki Norellin muistokilpailu 2023

Suomen Urheilukalastajain Liitto on kunnioittanut Erkki Norellin muistoa järjestämällä hänen nimeään kantavan perhonsidontakilpailun nyt kaksi kertaa. Voittajaksi nousi kahden pisteen erolla Jouni Yrjönen, toinen ja kolmas edelleen kahden pisteen erolla olivat Tino Kapanen ja Tapio Kronlund.

Erkki Norellin muistokilpailu 2022

Suomen Urheilukalastajain Liiton viime syksynä järjestämä Erkki Norellin muistokilpailu on ratkennut. SUKL onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia

SUKL 100 vuotta

Tänä päivänä, tarkemmin sanottuna kello puoli kahdeksalta illalla, tulee kuluneeksi tasan sata vuotta siitä, kun Helsingin Hotelli Seurahuoneelle kokoontui joukko kalastusta harrastavia herrasmiehiä perustamaan Suomen Urheilukalastajain Liittoa.

SM-joukkuekisat 2018 Kuhmossa

Suomen Urheilukalastajain Liiton kolmimiehinen joukkue, joka muodostettiin tällä kertaa Hyvinkään Perhokalastajien jäsenistä, osallistui perhokalastuksen SM-joukkuekisaan 11.-12. elokuuta.

Perhonsidonnan SM-kilpailut

Perhonsidonnan SM-kilpailut vietiin läpi 19.3. Helsingissä. Kilpailun taso oli kauttaaltaan hyvä ja erinomaisia suorituksia nähtiin useita.

SUKL järjestää perhonsidonnan SM-kisat kevättalvella 2016

Perhonsidonnan Suomen mestaruudesta kilpaillaan vuonna 2016 Helsingissä. Kilpailupaikka on Hotelli- ja ravintolakoulu Perho ja kisat kilpaillaan yhden päivän aikana 19.3.2016, joka on lauantai.

Poimintoja vuoden 2014 toiminnasta

Vuosi 2014 oli SUKL:n 95. toimintavuosi. Liitto tarjosi toututtun tapaan neuvontaa kalastusasioissa. Ohessa muutamia poimintoja liiton toiminnasta viime vuonna.