Jäsenyys

SUKL:n jäsenenä saat mahdollisuuden vaikutaa ja tuet työtämme urheilukalastajien etujen valvojana sekä harrastustoiminnan edistäjänä

SUKL:n jäseniksi voivat liittyä hyvämaineiset urheilukalastuksen harrastajat ja urheilukalastusyhdistykset. Jäsenanomuksen voi tehdä kirjallisena liiton toimistoon hakulomakkeella, joka löytyy tältä sivustolta. Liittohallitus päättää seuraavassa kokouksessaan uusien jäsenten hyväksymisestä.

Jäsenmaksut

  • Henkilöjäsenen vuosimaksu 30 euroa, juniorijäsenen (alle 18 v.) 10 euroa.
  • Henkilö- ja nuorisojäsen voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Voi joko valita pelkän SUKL:n henkilöjäsenyyden tai piirijäsenyyden, jolloin kuulut myös kauttamme Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön (SVK) Etelä-Suomen Kalamiespiiriin.
  • Aikuisjäsenten liittymismaksu on 17 euroa. Nuorisojäseniltä ei liittymismaksua peritä.
  • Jäsenseuran ja -yhdistyksen liittymismaksu on 17 euroa. Vuosimaksu on 30 euroa.

 

Jäsenedut

  • Liiton kautta SVK:n jäsenyyden ottavat saavat Vapaa-ajankalastaja -lehden.

Vaihtoehdot:

a) Liiton henkilö/nuorisojäsenyys & jäsenyys SVK:n Etelä-Suomen kalamiespiirissä:

Maksamalla 43 euroa (aikuiset) tai 14 euroa (nuoret) jäsen saa liiton henkilöjäsenyyden ohella SVK:n jäsenedut, Vapaa-ajankalastaja -lehden sekä oikeuden osallistua kansainvälisiin kalastuskipailuihin.

b) SUKL:n henkilö/nuorisojäenyys:

Maksamalla 30 euroa (aikuiset) tai 10 euroa (nuoret) jäsen saa SUKL:n oman jäsenkortin ja ne edut, joita liitto voi jäsenilleen nyt ja tulevaisuudessa tarjota.

Olethan ystävällinen ja merkitset  hakemuslomakkeeseen valitsemasi vaihtoehdon.